طراحی سازه‌های ال اس اف

طراحی سازه از دیرباز بخش اجتناب‌ناپذیری از روند ساخت‌و‌ساز است که با در نظر گرفتن آیین‌نامه و نشریات مربوطه، کنترل سازه را ازنظر بارگذاری انجام می‌گیرد که در صورت درنظرگرفتن آیین‌نامه، نشریات و نرم‌افزارهای مربوطه قابل‌ارائه و دفاع به کارفرما و دستگاه نظارتی می‌باشد. قاب های سبک فولادی مانند سازه‌ی ال اس اف عملکردی کاملاً یکپارچه دارند و از مجموعه‌ دیوارهای باربر و سقف تشکیل می‌شود به همین علت اتصالات به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر در طراحی این نوع سازه‌ها، باید در مدل‌سازی به کار گرفته شوند. در حال حاضر، مدل‌سازی واقعی این نوع سازه‌ به‌صورت معمول در نرم‌افزارهای عمومی طراحی، امکان ندارد و در صورت استفاده از بخش‌های پیشرفته این نرم‌افزارها، این امر با توجه به تعداد بسیار زیاد اجزا، المان‌ها و اتصالات آن‌ها، بسیار پیچیده و زمان‌بر است. به همین منظور نرم‌افزار FRAMECAD Structure که اختصاصاً برای طراحی سازه های ال اس اف در دسترس قرار گرفته، نرم افزار اصلی طراحی این سازه ها است. برای شروع طراحی سازه، در ابتدا معمولاً پلان معماری آماده‌شده Auto Cad به این نرم‌افزار وارد (ایمپورت) شده و پس از درست کردن المان‌های معماری و تخصیص ابعاد و ارتفاع ها و ... ، بارگذاری و دیگر پارامترهای ویژه طراحی به مدل وارد می‌شود و محاسبات و تحلیل توسط نرم‌افزار صورت می‌پذیرد.

ال اس اف
ال اس اف

پس از آن خروجی اولیه FRAMECAD Structure به نرم‌افزار FrameCad Detailer وارد شده که برای ایجاد جزئیات مربوط به تولید و کنترل نهایی شکل سازه و دیگر ملزومات پیش از تولید مانند موقعیت پانچ‌های عبور تأسیسات و سوراخ رول بو لت‌ها استفاده می‌‌شود. درنهایت فایل خروجی، فایل تولید سازه LSF است که پس از اتصال به خود دستگاه، راهنمای تولید خودکار آن خواهد بود. خروجی این نرم افزارها و نقشه های آن، علاوه بر قابل‌فهم بودن برای نیروی کار و دستگاه نظارتی، با رابط کاربری مناسب با ماشین‌آلات تولید مرتبط است و بدین‌صورت هر قطعه علاوه بر سرعت و کیفیت ساخت بالا، با کمترین خطا تولید می‌شود و صرفه‌جویی در زمان را به همراه دارد. مهندسان طراح سازه ما، با آگاهی کامل از آیین‌نامه‌ها و نشریات مورد تأیید کشور (مجموعه مباحث مقررات ملی ساختمان، نشریه 612 و استاندارد 2800) و به‌کارگیری نرم‌افزار اختصاصی ((FRAMECAD Structure، درزمینه‌ی مشاوره و طراحی قاب‌های سبک فولادی (ال اس اف) تجربه داشته و این نکته سبب شده سازه های طراحی شده این مجموعه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و همزمان وزن و حجم بهینه ای داشته باشند.

ال اس اف

تولید سازه‌های ال اس اف

با افزایش درخواست سرپناهی ایمن، در کوتاه‌ترین زمان و کمترین خطای انسانی در ساخت، نیاز به تولید صنعتی و استفاده از ماشین‌آلات تمام‌خودکار و نیروی کارآزموده از الزامات بخش ساختمانی است. تولید سازه سبک (ال اس اف) در کارخانه از طریق نورد سرد گالوانیزه رول ورقهای برش خورده گالوانیزه صورت میپذیرد. ورق گالوانیزه لازم برای تولید سازه معمولا از کارخانه های معتبر فولاد داخل کشور تهیه شده و مشخصات مکانیکی فولاد آن و همچنین مقدار و ضخامت لایه زینک (فلز روی) آن طبق استانداردهای ملی و بین المللی کنترل میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ورقهای مصرفی به بخش ورق‌ها و مقاطع مراجعه کنید. این امر با استفاده از دو دستگاه ماشین تمام خودکار نیوزلندی FrameCad که دقت بسیار بالا و سرعت قابل توجهی در تولید دارد و دو مقطع 89 میلیمتری و 150 میلیمتری را تولید میکند، انجام میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ماشین آلات نورد سرد به بخش ماشین آلات تولید مراجعه شود .

ال اس اف
ال اس اف

کلیه عملیات سوراخ کاری، ایجاد پانچهای مورد نیاز، ایجاد لهیدگی های مورد نیاز تقاطع ها، لبه برداری و غیره که در طول المان های سازه مورد نیازست در طی روند رول فرمینگ و با دقت میلیمتری داخل دستگاه انجام شده و در انتهای خط و پیش از برش قطعه، نام و کد اختصاصی قطعه و پروژه روی آن درج میگردد. پس از خروج هر قطعه از دستگاه کاربر ویژه ای قطعات را دسته بندی کرده و پس از آن کارگران بسته بندی آنها را در بسته های کوچک به هم میچسابنند. پس از آماده شدن تعداد مناسبی بسته نیز میتوان آنها را در یک بندیل سنگین که با تسمه های ویژه حمل جرثقیل محکم شده، آماده حمل نمود. روند سریع و دقیق تولید سازه، بسته بندی و ارسال قطعات به محل پروژه، خدمات تولید سازه این شرکت را متمایز از دیگران کرده است. همچنین استفاده از دو مقطع نورد سرد در طراحی و تولید سازه، وزن سازه و طبعا هزینه آنرا بصورت قابل ملاحظه ای کاهش داده که به سود خریداران خواهد بود.

ال اس اف

روش اجرای سازه ال اس اف

اجرای سازه سبک فولادی(ال اس اف) به نرم‌افزار طراحی و ماشین‌آلات تولید وابستگی دارد که معمولاً شرکت سازنده دستگاه تولید، آن را تعیین می‌کند. FRAMECAD یکی از شرکت‌هایی است که در امر ساخت دستگاه‌های تولید LSF در کشور نیوزلند فعالیت می‌کند و شرکت اسپید سازه پرشین از نرم افزار طراحی و دستگاه تولید این شرکت استفاده می‌کند. امروزه ساخت‌وساز در مرحله گذر از روش سنتی به صنعتی شدن، با چالش‌هایی روبرو است که یکی از آن‌ها افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های ناشی از نیروی کار می‌باشد که این امر با بهره‌مندی از نیروی کارآزموده و ماشین آلات به روز، قابل دسترسی است. این شرکت در سایه بهره‌گیری از پتانسیل نیروی انسانی کارآزموده خویش و به کارگیری ماشین‌آلات کارآمد در تولید، فعالیت خود را در زمینه اجرای سازه سبک فولادی(ال اس اف) ادامه می‌دهد و آماده ارائه این خدمت به کارفرمایان گرامی است. اجرای یک سازه LSF، با رعایت کامل استاندارهای ملی و دستورالعمل های اصلی فریم کد و با استفاده از پیچها و رول بولتهای مناسب و با کیفیت صورت میگیرد.

ال اس اف
ال اس اف

مراحل کار اجرای سازه پس از رسیدن قطعات رول فرم شده به کارگاه شامل مراحل زیر است:

  1. مرحله مونتاژ سازه ال اس اف: در این مرحله کارکنان با رعایت اصول ضروری و با توجه به نقشه هر قطعه ساختمانی (دیوار، خرپا، روف پنل و ...) نسبت به سرهم نمودن اجزای قطعه اقدام نموده و هر عضو با استفاده از پیچهای مخصوص به عضو دیگر متصل مینمایند تا قطعه موردنظر کامل شود. سپس قطعه آماده شده را با ترتیب مشخصی در کناری گذاشته تا هنگام نصب در موقع لازم بخوبی در دسترس باشد.

  2. مرحله نصب سازه ال اس اف: با پایان مونتاژ تمامی قطعات نصب سازه از روی نقشه نصب که بسیار شبیه با پلان معماری ساختمان است از طبقه اول شروع میشود. ابتدا دیوارها یک به یک در موقعیت خود قرا گرفته و به دیوارهای کناری و متقاطق خود با پیچهای سربکس متصل میگردد. با اتمام نصب دیوارها مرحله اولیه کنترل هندسی ساختمان شامل شاقول بودن اجزا، ریسمان بودن امتدادها، گونیا بودن فضاهای داخلی و غیره انجام شده و سپس نصب خرپای بام یا تیرریزی کف طبقه بالایی انجام میشود. با تکمیل نصب همه اجزا کنترل های هندسی مجدد صورت گرفته و اینبار همزمان، سازه LSF به فونداسیون یا دال بتنی ای که روی آن قرار گرفته با استفاده از رول بولتهای مخصوص و در فواصل مناسب متصل میگردد..

  3. در آخرین مرحله تمامی اتصالات کنترل شده و پیچ کاری کامل میگردد. همچنین پیچ و مهره های ویژه در بام و بین طبقات نیز اجرا خواهد شد.

اجرای کامل یک ساختمان با سازه LSF:

برای تکمیل یک ساختمان با سازه سبک(ال اس اف)، پس از اجرای اسکلت آن، میتوان از مصالح و روشهای گوناگون و متنوعی استفاده کرد. این امر به بودجه طرح، کاربری ساختمان، سلیقه سازنده و بهره بردار و همچنین الزامات منطقه و اقلیم آن وابسته است. شرح کامل گزینه هایی که میتوان در انتخاب روش کار و مصالح مورد نیاز در نظر گرفت در این نوشته نمی گنجد. ولی این اطمینان به شما داده میشود که شرکت اسپید سازه پس از نصب اسکلت ال اس اف تا اتمام ساختمان، کلیه اطلاعات لازم و تجربیات خود را در اختیار مجریان و مالکان خواهد گذاشت. همچنین اطلاعات بیشتر در بخش تکمیل ساختمان در دسترس است.

ال اس اف

مشاوره سریع و اختصاصی پروژه‌های شما فقط با یک تماس

با ما در ارتباط باشید

ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۲۱-۸۸۳۱۵۷۲۴-۸۸۸۴۹۶۲۲
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۲۱-۸۸۳۱۵۷۲۴
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۹۱۲-۵۳۶۱۷۰۰
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf info@speedsazeh.com
تهران- خیابان قائم مقام فراهانی - نرسیده به مطهری -کوچه ماگنولیا - پلاک ۳۲ واحد ۸

شرکت اسپید سازه پرشین