فهرست مطالب

بستن همه <|> باز کردن همه

چرا سازه LSF ؟

چرا سازه LSF ؟

برتری های یک ساختمان با اسکلت قاب فولادی سبکLSF نسبت به ساختمانی با اسکلت فولاد گرم، بتن مسلح، سازه چوبی و یا مصالح بنایی رایج بسیار زیاد است در این قسمت فقط مزایای سازه (اسکلت) این ساختمان بررسی می گردد:

  1. سبکی و وزن کم سازه:

    اصلی ترین مزیت سازه LSF همان گونه که در نام آن نیز اشاره شده سبک بودن آن است. وزن کم سازه محاسن متعددی دارد، همچون : صرفه جویی در مصرف مصالح، سرعت بالای تولید و اجرا، سهولت در مونتاژ و نصب، حمل و جابجایی آسان قطعات، افزایش ایمنی هنگام ساخت، کاهش ریسک اشتباهات طراحی و تولید حین اجرا (ناچیز بودن ضرر جایگزینی قطعات)، امکان ساخت و اجرا در مکان ها و محیط های گوناگون، امکان ساخت به صورت اضافه طبقه / اضافه اشکوب روی همه بناها حتی ساختمان های قدیمی.

  2. سرعت بالای اجرا:

    دومین مزیت مهم اسکلت LSF که در نام شرکت ما به آن اشاره شده، سرعت بالای در تولید و اجرای آن است، همان طوری که در بالا اشاره شد بخش مهمی از این خصوصیت مرهون وزن کم سازه است که کار را در مراحل اجرایی بسیار سریع و آسان می نماید. ضمن آنکه ویژگی های طراحی سازه LSF مانند انتقال بار سقف ها به وسیله دیوارهای باربر، تیر ریزی یک طرفه با جویست های نزدیک به هم و عرشه فولادی روی، خرپاها و روف پنل ها و آماده بودن فریم انتظار در و پنجره و نعل درگاه آن ها در کلیه دیوارها، موجب می گردد ضمن اینکه ساخت اسکلت و آماده سازی آن برای ادامه کارهای ساختمان به سرعت انجام می پذیرد، دیگر عملیات ساختمانی تسریع یافته، تکمیل ساختمان زودتر و طبعاً بهره برداری و یا بازگشت سرمایه سریع تر محقق گردد.

  3. نسبت بالای مقاومت به وزن عضو:

    وزن هر متر از یک پروفیل گالوانیزه سرد نورد شده با توجه به ضخامت اندک آن بسیار کم و به نسبت مقاومت آن در جهت ها و بارهای گوناگون به تناسب بسیار خوب است. ضمن آنکه سبک بودن قطعات حمل و جابجایی در هنگام تولید، مونتاژ و نصب را بسیار آسان و کم هزینه می کند.

  4. مقاومت در برابر خوردگی، پوسیدگی و جانوران موذی:

    فولاد و بخصوص ورق فولادی با پوشش گالوانیزه گرم در برابر حشرات و جوندگان نفوذناپذیر بوده و ازآنجایی که دارای قابلیت جذب رطوبت نیست، زمینه مناسب برای رشد کپک و انگل های زیان بار در آن وجود ندارد. همچنین پوشش کافی فلز روی Zinc، قطعات را در برابر خوردگی و زنگ زدگی های نمکی، اسیدی و ... بسیار مقاوم می کند. از طرف دیگر عدم جذب رطوبت مانع مشکلاتی مثل اعوجاج، انقباض و پیچ خوردگی قطعات و صدای جیرجیر کف، شکم دادگی دیوارها و ترک درای وال که معمولاً در سازه های چوبی رخ می دهد، خواهد شد.

  5. طول اعضا:

    ازآنجاکه سازه LSF به صورت رول فرمینگ از کویل ورق گالوانیزه تولید می گردد، تولید هر قطعه در طول دلخواه موجب صرفه جویی در مصرف فولاد با حذف اورلپ ها و پرت برش و غیره می شود. همچنین این امر سرعت تولید و اجرا را بالابرده و کیفیت اجرا همچون ترازی، ریسمانی؛ شاقولی و گونیایی قسمت های مختلف را تسهیل می نماید.

    تنها محدودیت سازه ال اس اف، محدودیت طول اعضاست که به دلیل شرایط حمل اجتناب ناپذیر است.

  6. مصالحی غیر آتش زا و ناسوختنی:

    فولاد ماده سوختنی نیست و هنگام آتش سوزی به عنوان سوخت عمل نکرده و دود مواد سمی نیز منتشر نمی کند.

  7. مزیت های زیست محیطی:

    فولاد مصالحی است که صد درصد قابل بازیافت بوده و تولید آن به روش نورد سرد و نصب آن با پیچ انرژی کم (الکتریکی) مصرف کرده و انرژی گرمایی نیز آزاد نمی کند.

  8. پیش ساختگی و تولید انبوه:

    تولید صنعتی و کارخانه ای سازه LSF (البته با ماشین آلات تمام اتوماتیک و به صورت CAD/CAM) با توجه به مزیت های طراحی و تولید، بسیار سریع و ساده بوده و نیز می توان در مقیاس انبوه و با سرعت زیاد ساختمان های تیپ و یا متفاوت را تولید و به محل های اجرا ارسال نمود.

  9. عدم تأخیر ناشی از وضعیت آب وهوا:

    ازآنجاکه این سازه مانند بتن محدودیت اجرا در دماهای بالا و یا یخبندان ندارد و در مقایسه با سازه فلزی گرم معمولاً نیاز به جرثقیل ندارد در بیشتر شرایط آب وهوایی عملیات مونتاژ و نصب متوقف نمی گردد. ضمن آنکه تولید در کارخانه بدون توجه به بدترین شرایط هم بی وقفه ادامه خواهد داشت.

  10. عدم نیاز به فونداسیون حجیم:

    سبک بودن سازه و تقسیم بارهای وارده به وسیله دیوارهای باربر که در طول نسبتاً زیاد این دیوارها اعمال می گردد، موجب عدم نیاز به فونداسیون های حجیم معمول در سازه های دیگر می گردد. به طوری که در ساختمان های روی زمین یک پی گستره باضخامت کم و حتی در مواردی فقط با یک مش در پایین، یا شناژهای بتن مسلح در ابعاد بسیار جزئی و حداقل آرماتور و یا ترکیب این دو (پی گسترده و شناژ) لازم است و نیز در اضافه طبقات در صورت وجود دال بتنی مناسب روی سقف ساختمان موجود همین دال معمولاً برای اتصال سازه ال اس اف کافی است و در صورت عدم وجود دال بتنی یا مناسب و کافی نبودن آن، اجرای یک شاسی فلزی (معمولاً با پروفیل قوطی) برای اتصال سازه به آن کفایت می کند. این امر هزینه، زمان و مصالح مصرفی و دردسرهای ناشی از نیروی کار سنتی را بسیار کاهش می دهد.

    موارد بالا تنها بخشی از مزیت ها و ویژگی های مثبت سازه ال اس اف بود نکات جزئی فروانی نیز وجود دارد که ذکر آن ها خارج از حوصله یک وب سایت است.



ویژگی ها<< صفحه قبل صفحه بعد >> عوامل موثر بر قیمت

با ما در ارتباط باشید

ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۲۱-۸۸۳۱۵۷۲۴-۸۸۸۴۹۶۲۲
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۲۱-۸۸۳۱۵۷۲۴
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf ۰۹۱۲-۵۳۶۱۷۰۰
ال اس اف | سازه ال اس اف | سازه lsf info@speedsazeh.com
تهران- خیابان قائم مقام فراهانی - نرسیده به مطهری -کوچه ماگنولیا - پلاک ۳۲ واحد ۸

شرکت اسپید سازه پرشین